VAN ELK TUIN & PARK BV

verkoop & service

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven kunt u zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan geregeld (niet vaker dan 6 x per jaar) een mail met nieuwtjes, handige tips en leuke aanbiedingen!


Stihl MS500i, de eerste motorzaag met injectie!

In het voorjaar van 2019 is de eerste motorzaag met injectie leverbaar. Met deze Stihl MS 500i breekt er nieuw tijdperk aan !

Viking wordt Stihl

STIHL integreert VIKING en focust vanaf 2019 op één enkel merk: STIHL. Dat betekent concreet dat alles wat groen is in de loop van 2019 oranje wordt.

De nieuwe Stihl MS 462, thuis in alle bossen!

Vanaf nu leverbaar: De nieuwe Stihl MS 462 C-M !

Minder gewicht, meer kracht en intelligentie: de nieuwe STIHL MS 462 C-M kettingzaag is de perfecte machine voor de professionele bosbouw. Met een motorgewicht van maar 6 kg is dit de lichtste kettingzaag in de categorie van 70 cm³ . Bovendien is ze dankzij het verder ontwikkelde motorbeheersysteem M-Tronic en een verbeterd motorconcept zo krachtig dat het van de eerste tot de laatste snede plezierig werken is. Vellen, uitdunnen, kappen – met de MS 462 C-M voert u werkzaamheden in middelzware en zware bosbestanden en veeleisende toepassingen in zowel de landbouw als het tuin- en landschapsbeheer snel en zonder krachtinspanning uit. Deze innovatieve en professionele kettingzaag overtuigde al bij haar presentatie in de aanloop naar de vakbeurs ‘demopark’: de vakjury bekroonde de STIHL MS 462 C-M daar met de zilveren medaille.

Stihl najaarsacties zijn er weer!

Het weer is nog niet echt herfstachtig, maar inmiddels hebben we alweer mooie najaarsaanbiedingen. Opruiming in de tuin wordt zo wel heel voordelig!    

Nieuw: Stihl accucombimotor KMA 130R

Vanaf voorjaar 2018 leverbaar: De Stihl KMA 130R accucombimotor. Deze motor is te gebruiken met de reeds bestaande Stihl combigereedschappen.

Pro accumachines nu leverbaar: de Stihl HSA 94 heggenschaar & Stihl FSA 130 bosmaaier

Vanaf nu leverbaar: de Stihl FSA 130 accu-bosmaaier en de Stihl HSA 94 accu-heggenschaar. Kom snel langs in onze showroom voor meer informatie.    

Verleng de garantie op uw Stihl machine dankzij MotoMix®

Gebruik samen met uw STIHL benzinemachine STIHL MotoMix® brandstof en krijg zo één jaar extra garantie op uw machine!

Stihl & Viking najaarsacties

Naar goed gebruik zijn er ook dit najaar weer mooie aanbiedingen van de merken Stihl & Viking. Deze acties zijn geldig tot eind december 2016 of zolang de voorraad strekt.     

Nieuw: Stihl BR 700, de krachtigste ruggedragen blazer ooit!

Per direct leverbaar: de Stihl BR700 rugblazer. Kom langs voor een demonstratie en overtuig uzelf!

Stihl Compact Accu-systeem is binnen!

Het Stihl Compact Accu-systeem is gericht op de particuliere gebruiker en bestaat uit een kettingzaag, een accutrimmer, een bladblazer en een accu-heggenschaar.

Profiteer van de Honda deals (t/m. 30 september)

Met het groeizame weer van de laatste weken is uw oude maaier wellicht aan vervanging toe? Dat komt goed uit, Honda heeft diverse modellen bijzonder aantrekkelijk geprijsd.

Stihl HSA 66 accuheggenschaar, nu extra voordelig!

Deze aktieset wordt geleverd met twee accu's AP200 en een lader. De set met twee accu's en een normale lader kost normaal € 659 en nu tijdelijk € 549,- en dezelfde set met een snellader kost € 50,- meer.

Voorjaarsacties Stihl 2016 zijn er weer !

Het weer werkt nog niet helemaal mee, maar we hebben al weer een aantal schitterende "voorjaars"-aanbiedingen!

Opruiming overjarige Robomow modellen!

Om dit seizoen weer helemaal bij de tijd te zijn, bieden wij enkele overjarige modellen Robomow superscherp geprijsd aan!

Nieuwe catalogi Stihl & Viking (2016) nu beschikbaar!

Ze zijn er weer: de catalogi voor het jaar 2016 van de merken Stihl en Viking, met daarin diverse nieuwe producten.    

Stihl presenteert het nieuwe Compact AccuSysteem!

Stihl presenteert het nieuwe Compact AccuSysteem, gericht op de particuliere gebruiker,  bestaande uit een blazer, zaag, schaar, en trimmer.

Nieuwe John Deere zitmaaier met achteropvang, type X350R

Onlangs heeft John Deere de zitmaaiers uit de X300- en X500-serie een update gegegeven. De X305R is uit het programma en is vervangen door de X350R.

Nieuwe accu-blazer en accu-bosmaaier van Stihl

Voor najaar 2015 heeft Stihl een tweetal nieuwe accumachines aangekondigd, namelijk een bosmaaier, voorzien van stalen grassnijblad, en een nieuwe bladblazer. 

Nieuwe professionele maaiers Viking

Viking heeft niet stilgezeten. Voor het jaar 2015 introduceert de fabrikant een geheel nieuwe professionele 7 serie, bij uitstek geschikt voor gebruik in openbaar groen.

Uitbreiding zitmaaierprogramma John Deere

Nieuw voor 2015: de John Deere zitmaaiers X105 en X115R, met resp. zij-uitworp en achteropvang. Deze modellen zijn voordeliger dan de zitmaaiers die John Deere tot nu toe aan kon bieden

Nieuwe walshakselaars van Viking!

Viking voegt twee nieuwe machines toe aan het al zeer uitgebreide assortiment tuinhakselaars. Het betreft twee walshakselaars, ideaal voor de particulier die fluisterstil wil hakselen.

NIEUW: De Stihl KM 94 R-CE met ecospeed!

Als vervanging voor de combimotor KM 90 R-CE, die vanaf heden niet meer leverbaar is, presenteert Stihl de KM 94 R-CE, met de unieke Ecospeed-functie!

De nieuwe accu-doorslijper van Stihl: TSA 230. Klein formaat, grootse prestaties!

Medio oktober leverbaar: de Stihl TSA 230. Deze machine maakt vanzelfsprekend gebruik van de welbekende Stihl accupakketten en laders. 

Nieuwe accu struik- en grasschaar HSA 25

Vanaf heden leverbaar: de nieuwe Stihl HSA 25. Deze handige gras- en struikschaar is geschikt voor particulier gebruik. 

Nieuwe accuheggensnoeier van Stihl!

Verdere uitbreiding van het accuprogramma van Stihl. Ditmaal gaat het om een telescopische accuheggenschaar voor particulier en professioneel gebruik. De Stihl HLA 85 maakt gebruik van dezelfde accu's als andere Stihl machines.

Onkruidbranders van Gloria

  • De gasgestookte modellen hadden we al langer, maar nieuw in ons programma: de volledig elektrische onkruidbrander van Gloria!

Accuheggenscharen in de reclame

In de maanden mei en juni is de Stihl accuheggenschaar HSA 66 extra aantrekkelijk geprijsd. Wij bieden de keuze uit een voordelig startpakket, namelijk een heggenschaar met 2 accu's en een oplader. Ook de losse schaar HSA 66 (zonder accu's en lader) is nu in de aanbieding.

Nieuwe heggenscharen HS 82 & HS 87

De welbekende Stihl HS 81 en HS 86 professionele heggenscharen zijn vervangen door respectievelijk de HS 82 en HS 87.

Handleidingen op de site van Stihl

De site van Stihl biedt steeds meer informatie. Sinds enige tijd is het mogelijk diverse handleidingen en video's te bekijken.

Nieuwe website Van Elk Tuin & Park

Zoals u wellicht niet ontgaan is, heeft onze website onlangs een hoognodige vernieuwing ondergaan!

Samenwerking Stihl en Felco

Het programma van Stihl omvatte natuurlijk al veel langer diverse snoeischaren, maar vanaf 2015 wordt het STIHL assortiment  stap voor stap verder uitgebreid met de handzagen en snoeischaren van FELCO. Ook voor de ontwikkeling van de accu-snoeischaren wordt samengewerkt.

Stihl breidt accu-programma verder uit!

Onlangs heeft de firma Stihl het programma accu-machines verder uitgebreid met een hoogsnoeier en een tophandle zaag, voor boomverzorging.

Stihl catalogus 2015 is binnen!

De nieuwe Stihl catalogus is er!  Voor 2015 zijn er natuurlijk weer nieuwe producten, waaronder nieuwe accumachines, motorzagen, heggenscharen, snoeischaren en kleding.  De prijzen zijn vrijwel ongewijzigd ten opzichte van 2014. Bekijk de catalogus hier online!