VAN ELK TUIN & PARK BV

Persoonlijk advies, service en alle A-merken op een adres!

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven kunt u zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan geregeld (niet vaker dan 6 x per jaar) een mail met nieuwtjes, handige tips en leuke aanbiedingen!


Nieuwe professionele accuzagen van Stihl en een wereldprimeur op accugebied!

Ze zitten niet stil op de ontwikkelafdeling van Stihl, want voor 2022 staan er een aantal mooie nieuwe accumachines gepland.

De Stihl MSA 220 T is de eerste professionele accu top-handle zaag. Deze heeft een hoog snijvermogen dankzij de 2,1 kW borstelloze motor en de kettingsnelheid van 23 m/s. Naast de standaard-uitvoering komt er ook een comfort-variant, met LED-indicatie voor ingeschakelde kettingrem en olieniveau. Het gewicht is slechts 2,7 kg, echter wordt wel de accu AP300S geadviseerd. Naar verwachting is deze machine al in januari 2022 leverbaar.

Daarnaast komt Stihl met de krachtigste accu motorzaag tot nu toe, namelijk de Stihl MSA 300. Deze machine heeft een vermogen van 3.0 kW en een maximale kettingsnelheid van 30 m/s. Deze nieuwe zaag is voorzien van 3 programma's ("ECO", "Allround/vellen" en "verzagen"). Onder andere speciaal voor deze machine is er een nieuwe accu ontwikkeld, de AP 500 S. Deze is voorzien van de unieke power laminate technologie (exclusiviteit voor STIHL) en een capaciteit van 337 Wh en 9,4 Ah. De levensduur is aanzienlijk langer dan de huidige accutechnologie en de smartconnector is geintegreerd. Daarnaast is deze slechts 100g zwaarder dan de AP 300 S.