VAN ELK TUIN & PARK BV

Persoonlijk advies, service en alle A-merken op een adres!

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven kunt u zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan geregeld (niet vaker dan 6 x per jaar) een mail met nieuwtjes, handige tips en leuke aanbiedingen!


Nieuwe generator in Honda inverter-serie

Naast de bestaande lijn inverter generatoren, waaronder de Honda EU10i, Honda EU22i en Honda EU30i, is er nu ook de Honda EU32i. Op het momentvan schrijven zijn deze generatoren bij ons uit voorraad leverbaar, wat in de huidige omstandigheden al een prestatie op zich is.

De Honda EU22i heeft een aantal opvallende kenmerken:

  • lichtste en meest compacte in zijn klasse: dankzij het bekroonde ontwerp en de compacte, lichte vorm kunt u de EU32i eenvoudig meenemen naar de plaats waar u stroom nodig hebt.
  • brandstofinspuiting: de generator heeft brandstofinspuiting om het brandstofverbruik te optimaliseren, en wanneer ingeschakeld past de ingebouwde Eco Throttle automatisch het vermogen aan om de juiste hoeveelheid vermogen te leveren
  • Bluetooth App: De intelligente generator kan zelfs worden gekoppeld met zijn eigen speciale app. Hiermee kunt u uw Android- of iOS-smartphone via Bluetooth aansluiten en het brandstofpeil controleren, toegang krijgen tot de vermogensafgifte, Eco Throttle bedienen en zelfs een stop op afstand activeren. De app zorgt er ook voor dat u op de hoogte wordt gebracht van eventuele bedrijfswaarschuwingen en heeft de mogelijkheid om met één druk op de knop tussen generatoren te schakelen, zodat u meerdere machines vanaf uw smartphone kunt bewaken.