VAN ELK TUIN & PARK BV

Persoonlijk advies, service en alle A-merken op een adres!

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven kunt u zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan geregeld (niet vaker dan 6 x per jaar) een mail met nieuwtjes, handige tips en leuke aanbiedingen!


Pro accumachines nu leverbaar: de Stihl HSA 94 heggenschaar & Stihl FSA 130 bosmaaier

De Stihl HSA 94 accuheggenschaar is leverbaar in een trim- (T) en een terugsnoeiuitvoering (R), beide in diverse lengtes. Deze machines zijn voorzien van dubbelzijdig geslepen messen met een tandafstand van respectievelijk 30 en 38 mm, hebben een draaibare handgreep en variabele toerentalregeling voor een optimale accuduur. De machines zijn enkel te gebruiken met een aansluitkabel. De prijzen van deze machines beginnen vanaf € 529,- inclusief btw. De messen en mesaandrijving van deze machines zijn vrijwel identiek aan de professionele motorheggenscharen HS 82 en de nieuwe accumachines hebben dan ook een vergelijkbare capaciteit als de huidige motorscharen.

De Stihl FSA 130 bosmaaiers zijn inmiddels ook uit voorraad leverbaar, en kunnen uitgevoerd worden met een dubbele handgreep of een zogenoemde beugelhandgreep (R-greep). Deze machines zijn uit te voeren met een grassnijblad van 260 mm of een draadkop Autocut 26-2. Qua capaciteit komen deze machines overeen met een FS 131 / FS311 benzine bosmaaier. Ook deze machines zijn enkel te gebruiken met een kabel. De prijzen beginnen vanaf € 479,- inclusief btw (enkel de machine)