VAN ELK TUIN & PARK BV

Persoonlijk advies, service en alle A-merken op een adres!

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven kunt u zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan geregeld (niet vaker dan 6 x per jaar) een mail met nieuwtjes, handige tips en leuke aanbiedingen!


Stihl presenteert het nieuwe Compact AccuSysteem!

Voor de zomer/herfst van 2016 heeft Stihl een geheel nieuw accusysteem aangekondigd. Dit systeem is met name gericht op de particuliere gebruiker en bestaatuit een kettingzaag, een accutrimmer, een bladblazer eneen accu-heggenschaar. De accu's van dit nieuwe "COMPACT" systeem zijn onderling uitwisselbaar, maar niet compatibel met het huidige accusysteem van Stihl.

De vier nieuwe accumachines zijn allen voorzien van lichte en krachtige elektromotoren en leverbaar in sets met accu en lader. Er is keuze uit twee verschillende accu's (AK10 & AK20. Met twee accu's is het doorgaans mogelijk om continu te werken. De accu AK10 (1,6 Ah) is met de lader AL101 in 80 minuten volledig op te laden en de AK20 (3,2Ah) heeft daarvoor 150 minuten nodig.

De vier nieuwe machines nader toegelicht:

Stihl MSA 120 C-BQ

Compacte en lichte accu-kettingzaag met een gewicht van slechts 2.6 kg (zonder accu). Deze machine is voorzien van kettingsnelspanner en is uitermate geschikt voor snoeiwerk in particuliere tuinen en het afkorten van (dun) haardhout.

Stihl HSA 56

Licht en goed uitgebalanceerd, deze machine is ontworpen voor het snoeien van hagen en struiken in particuliere tuinen.

Stihl FSA 56

Aangenaam stil tot vreugde van de buren: de nieuwe Stihl FSA 56 accumotorzeis / trimmer zet snel de puntjes op de i in particuliere tuinen, zonder uitlaatgassen of tweetaktherrie. Enkel te voorzien van draad.

Stihl BGA 56

Dit kleine krachtpakket levert grote prestaties. Net als de andere nieuwe "COMPACT" accumachines voorzien van de speciale  36volt accu's. Veel blaaskracht en bijzonder aantrekkelijk geprijsd. Kan niet ontbreken bij de huiseigenaar die de andere machines in dit systeem heeft.

Zodra dit nieuwe systeem beschikbaar is, vindt u het op onze site met alle specificaties en prijzen!