VAN ELK TUIN & PARK BV

Persoonlijk advies, service en alle A-merken op een adres!

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven kunt u zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan geregeld (niet vaker dan 6 x per jaar) een mail met nieuwtjes, handige tips en leuke aanbiedingen!


Nieuw in ons assortiment: Grin mulchmaaiers

Grin is geen grasmaaier met een opvangbak, waardoor deze lichter en wendbaarder is dan de maaier die u tot nu toe gewend bent. Zeker wanneer de grasvangbak vol is, is een traditionele maaier aanmerkelijk moeizamer in gebruik. Daardoor is bij Grin ook niet altijd een aandrijving noodzakelijk, zonder volle vangbak is het namelijk veel lichter duwen.

Verder hebben de Grin maaiers met elektrische motor hetzelfde chassis als die met benzinemotor. Het maairesultaat is bijzonder goed en bij normaal gebruik identiek aan dat van een machine met benzinemotor.

Het gemaaide gras zweeft enkele fracties van seconden in het geoctrooieerde maaidek. Het wordt gecentrifugeerd en vermaald, dankzij de luchtwerveling die het speciale maaimes in combinatie met de helische Grin Turbo Disk maakt. Dat in combinatie met het hoge maaidek zorgt er voor dat ook bijzonder hoog gras gemaaid kan worden. Je hoeft dan ook niet vaker te maaien dan met een maaier met een opvangbak!

Wij kunnen deze maaiers leveren met een benzinemotor, met accu en eventueel ook elektrisch. Klik op de foto hieronder voor een video.