VAN ELK TUIN & PARK BV

Persoonlijk advies, service en alle A-merken op een adres!

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven kunt u zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan geregeld (niet vaker dan 6 x per jaar) een mail met nieuwtjes, handige tips en leuke aanbiedingen!


Lumag veegmachines nu extra voordelig!

Lumag levert prijsgunstige veegmachines voor particulier en semi-professioneel gebruik. Lumag heeft in principe twee verschillende modellen veegmachines in zijn assortiment. De Lumag KM600N/KM800 en de KM1000. De KM600N is 60cm en de KM800 is 80cm breed, zeer robuust qua bouw en geschikt voor het vegen van kleine en grotere oppervlakten. De KM1000 is met zijn 1 meter brede borstel en zijn grote midden zwenkwiel zeer geschikt voor alle ondergronden.

Bij alle veegmachines worden zowel de borstel als de wielen aangedreven. Alle veegmachines zijn geschikt voor het vegen van verschillende ondergronden zoals steen, klinkers, beton en asfalt etc. De machines kunnen gebruikt worden voor het vegen van zand, bladeren, groenafval, vuil, stro, etc. maar zijn in de winter ook zeer geschikt voor het vegen van sneeuw.

Al deze machines zijn voorzien van betrouwbare Loncin- motoren en worden compleet geleverd met opvangbak en sneeuwschuif. Prijzen beginnen vanaf € 799 inclusief btw en alle machines worden door ons gemonteerd en bedrijfsklaar gemaakt.  Bekijk alle modellen hier.