VAN ELK TUIN & PARK BV

Persoonlijk advies, service en alle A-merken op een adres!

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven kunt u zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan geregeld (niet vaker dan 6 x per jaar) een mail met nieuwtjes, handige tips en leuke aanbiedingen!


Het nieuwe Stihl 135 accuplatform

Dit nieuwe platform zal gaan bestaan uit diverse bosmaaiers, een heggensnoeier, een stokheggenschaar en een combimotor.

De belangrijkste kenmerken zijn:

  • AP accuhouder in de behuizing (geen kabel nodig!)
  • Krachtige EC Motor, hoog vermogen beschikbaar.
  • Toerental instelbaar op drie niveaus, met led-display
  • Verschillende geluidsmaatregelen om de geluidskwaliteit te verbeteren
  • Klaar voor STIHL Smart Connector 2 A
  • Luchtfilter met metalen rooster – voor een lange levensduur, optimale motorkoeling, eenvoudige reiniging

De bosmaaiers, de Stihl FSA 135 hebben daarnaast nog automatische aanpassing van het toerental (bij stap 3) afhankelijk van het gebruikte snijgereedschap voor het meest energiezuinige werk en lange werkintervallen per acculading. Deze nieuwe bosmaaiers hebben een laag gewicht en zijn goed gebalanceerd. Het dragen van gehoorbescherming is bij de meeste uitvoeringen niet nodig en omdat het profesisonele machines betreft, heeft Stihl werken in de regen mogelijk gemaakt.

Naast de bosmaaiers komt er ook een heggensnoeier, de Stihl HLA 135. Deze machine is in aandrijflijn gelijk aan de huidige motorheggensnoeiers HL92 en HL 94, en de verwachting is dat deze de bestaande motorvarianten op termijn volledig gaan vervangen. Uiteindelijk gaat dit ook gelden voor de Stihl HTA 135 hoogsnoeier / stokkettingzaag die later dit jaar verwacht wordt