VAN ELK TUIN & PARK BV

Persoonlijk advies, service en alle A-merken op een adres!

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven kunt u zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan geregeld (niet vaker dan 6 x per jaar) een mail met nieuwtjes, handige tips en leuke aanbiedingen!


Nu leverbaar: Stihl MSA 220 C-B accuzaag


Deze nieuwe krachtige accu kettingzaag is ideaal voor vellen van kleine bomen, snoeiwerkzaamheden, houtconstructies of het zagen van haardhout. Deze machine heeft tot 20 % meer zaagvermogen dan de MSA200.

De nieuwe Stihl MSA220 maakt als eerste accukettingzaag van Stihl gebruik van een 3/8" Picco ketting, die bijvoorbeeld ook op een MS201T gemonteerd wordt. In combinatie met het hoge vermogen van deze nieuwe zaag zorgt deze ketting voor hoge prestaties. Om het volledige zaagvermogen te benutten adviseren wij een accu AP300 S bij deze machine.

De MSA 220 heeft natuurlijk een EC-motor, een borstelloze, permanente magneetmotor met ingebouwde elektronica die het koppel en de snelheid van de motor regelt. Deze EC-motor geeft tot 55% meer vermogen uit de accu - dit verlengt de levensduur van de accu tot 70%. Deze motor overtuigt door zijn lage gewicht en is zeer robuust. Daarnaast is gebruik bij regen is mogelijk.

Deze nieuwe machine is standaard voorzien van een kettingsnelspanner, een robuuste metalen velkam en gereedschapsloze tankdop. Verder is deze machine optioneel te voorzien van een speciaal kettingtandwiel en blad voor carving-toepassingen. Neem voor meer informatie contact met ons op!