VAN ELK TUIN & PARK BV

Persoonlijk advies, service en alle A-merken op een adres!

Welkom

Al jaren kunt u bij ons terecht voor topkwaliteit tuinmachines en gereedschappen en de bijbehorende service en reparatie. Alle topmerken tuinmachines, tuingereedschap, beregeningsmateriaal en persoonlijke beschermingsmiddelen onder een dak. Met merken als Stihl, John Deere, Honda, Sabo, Grin en Lumag slaagt u bij ons altijd! En door de samenwerking met ons bedrijf in Deest (www.benvanelk.nl) kunnen wij u een zeer compleet assortiment aanbieden.

Wanneer u nog vragen heeft: Neem gerust contact met ons op of loop even binnen.

Nieuw in ons assortiment

Gallagher levert het beste materiaal voor elektrische afrasteringen. Een standaard assortiment is bij ons uit voorraad leverbaar. Klik op de onderstaande banner om het gehele assortiment te bekijken en te bestellen!

Laatste nieuws:

Het ideale cadeau, de Stihl GTA 26!


Nog op zoek naar een leuk kerstcadeau?

De nieuwe GTA 26 accusnoeizaag van STIHL biedt hoge zaagprestaties en een zuiver zaagbeeld. Deze eigenschappen maken de innovatieve machine niet alleen geschikt voor het effectief snoeien van bomen en struiken, maar ook voor precieze houtbewerking, gaande van hekwerk tot en met de bouw van boomhutten. De machine is zeer eenvoudig en comfortabel te bedienen. Dankzij de zaagbladlengte van tien centimeter en een kettingsnelheid van 8 m/s biedt hij een hoog zaagvermogen, waarmee de machine takken, twijgen, houten balken en rondhout op lengte kan zagen, ook bij grotere diameters. De hoogwaardige STIHL ¼"-PM3-zaagketting kan alle klussen aan. Het vervangen van de zaagketting gebeurt volledig zonder gereedschap, dankzij het kettingtandwieldeksel met vleugelmoer. De GTA 26 heeft een wisselaccu van 10,8 V. Met één enkele lading van deze accu AS 2 kan hij tot 80 takken met een diameter van 4 cm verwerken. Dankzij het asymmetrische ontwerp van de machine heeft de gebruiker altijd direct zicht op het zaagblad. De flexibele beschermkap, die meer dan 90 graden draaibaar is, biedt extra veiligheid.

De machine maakt deel uit van het nieuwe STIHL AS accusysteem voor het onderhoud van privétuinen en -percelen. Naast de accusnoeizaag omvat dit systeem ook de nieuwe accugras- en buxusschaar HSA 26 en zal het nog verder worden uitgebreid. De GTA 26 wordt geleverd met een handige draagtas. Deze tas is ideaal voor het veilig opbergen en vervoeren van de GTA 26, inclusief accessoires.

Kom snel langs in de showroom om nog voor de Kerst dit mooie cadeau in huis te hebben!