VAN ELK TUIN & PARK BV

Persoonlijk advies, service en alle A-merken op een adres!

Welkom

Al jaren kunt u bij ons terecht voor topkwaliteit tuinmachines en gereedschappen en de bijbehorende service en reparatie. Alle topmerken tuinmachines, tuingereedschap, beregeningsmateriaal en persoonlijke beschermingsmiddelen onder een dak. Met merken als Stihl, John Deere, Honda, Sabo, Grin en Lumag slaagt u bij ons altijd! En door de samenwerking met ons bedrijf in Deest (www.benvanelk.nl) kunnen wij u een zeer compleet assortiment aanbieden.

Wanneer u nog vragen heeft: Neem gerust contact met ons op of loop even binnen.

Nieuw in ons assortiment

Gallagher levert het beste materiaal voor elektrische afrasteringen. Een standaard assortiment is bij ons uit voorraad leverbaar. Klik op de onderstaande banner om het gehele assortiment te bekijken en te bestellen!

Laatste nieuws:

Nu leverbaar: de Stihl BR 800 C-E

De Stihl BR800 C-E.

De Stihl BR800 C-E is de krachtigste benzine bladblazer van STIHL. Er zit een 4-Mix motor op, al bekend van de Stihl BR 600 en Stihl BR 700, maar nu met een cilinderinhoud van maar liefst 80cc!. Een erg groot voordeel van deze machine is de praktische zijdelingse start om de machine comfortabel weer te kunnen starten wanneer u ze op de rug draagt. Dus gemakkelijk te starten zonder deze van uw rug af te halen. Verder is de bedieningshandgreep te verstellen zonder gereedschap en is eveneens de blaaspijp gereedschapsloos traploos aan te passen. Daarnaast is deze machine vanzelfsprekend voorzien van softgrip op de handgreep, het STIHL antivibratiesysteem, ergonomisch gevormde brede schoudergordels, een heupgordel en een borstgordel. De inmiddels welkbekende 4-MIX-motor heeft een eenvoudige startlogica, de choke gaat automatisch eraf bij het aanraken van de gashendel en daarnaast staat de machine altijd in de "aan'- stand.

Deze machine is zo krachtig dat deze enkel met een rechte blaaspijp geleverd wordt. Als optie is een dubbele handgreep beschikbaar. Mocht u toch per se een gebogen blaasmond willen monteren, is deze dubbele handgreep een must. De adviesprijs van deze machine is € 894,-