VAN ELK TUIN & PARK BV

Persoonlijk advies, service en alle A-merken op een adres!

Welkom

Al jaren kunt u bij ons terecht voor topkwaliteit tuinmachines en gereedschappen en de bijbehorende service en reparatie. Alle topmerken tuinmachines, tuingereedschap, beregeningsmateriaal en persoonlijke beschermingsmiddelen onder een dak. Met merken als Stihl, John Deere, Honda, Sabo, Grin en Lumag slaagt u bij ons altijd! En door de samenwerking met ons bedrijf in Deest (www.benvanelk.nl) kunnen wij u een zeer compleet assortiment aanbieden.

Wanneer u nog vragen heeft: Neem gerust contact met ons op of loop even binnen.

Nieuw in ons assortiment

Gallagher levert het beste materiaal voor elektrische afrasteringen. Een standaard assortiment is bij ons uit voorraad leverbaar. Klik op de onderstaande banner om het gehele assortiment te bekijken en te bestellen!

Laatste nieuws:

Nieuw: Stihl accucombimotor KMA 130R

De Stihl KMA 130 R is krachtig en combineert een hoog koppel met een laag gewicht. Daarnaast is de machine zeer stil, bij gebruik van deze motor is geen gehoorbescherming benodigd, behalve bij gebruik van de aanbouwblazer BG-KM. Daarnaast is het vermogen in 3 niveaus in te stellen, afhankelijk van het gebruikte werktuig en de werkwijze. Deze machine wordt gebruikt in combinatie met een rugaccu of een accugordel, de accu's gaan dus niet in het apparaat zelf. De verkoopprijs inclusief btw is € 399,-