VAN ELK TUIN & PARK BV

Persoonlijk advies, service en alle A-merken op een adres!

Handgereedschap van topkwaliteit.

Begonnen als toeleverancier voor de agrarische sector is ons assortiment handgereedschap van een uitstekende kwaliteit. Alle noodzakelijke handgereedschappen voor de tuin leveren wij doorgaans uit voorraad. Wij voeren onder andere de merken Felco, Freund, Silky, De Wit, Bahco, Fiskars, Bulldog, Wolf en Spear & Jackson. Voor een globaal overzicht van ons assortiment klikt u op de linkse afbeelding waarna een catalogus opent.. Voor veel artikelen hanteren wij echter lagere prijzen.

Silky programma

Silky biedt een assortiment hand- en stokzagen, bij ons uit voorraad leverbaar. Holsterzagen, inklapbare handzagen en stokzagen in lengtes tot ruim 6 mtr.  Werk beter en sneller met minder moeite met de unieke Silky-zaagbladen. Deze bladen zagen zijn gemaakt van het hoogwaardig carbon-metaal SK-4 en met laser uitgesneden. Het hoge koolstof gehalte zorgt voor een hoge slijtvastheid, waardoor de scherpte lang blijft! De chroomlaag maakt het blad bijzonder hard en slijtvast en vermindert de wrijving. Daarnaast is het beter bestand tegen roest- en harsvorming. De punten van de tanden worden een fractie van een seconde verhit tot een zeer hoge temperatuur. Omdat alleen de punt (oftewel het snijgedeelte) van de tand verhard wordt, behoudt de rest van de tand en het blad haar snijkwaliteit en flexibiliteit. Inductief geharde snijpunten gaan drie keer langer mee dan niet behandelde snijpunten.

De Wit handgereedschap

De Wit: "Forged for the future" : "Gesmeed voor de toekomst". De allerbeste kwaliteit in gesmeed gereedschap. Een assortiment dat wereldwijd gewaardeerd wordt vanwege de degelijkheid en de lange levensduur. De smid, vuur en staal: het is een drie-eenheid. Bij De Wit beseft iedere medewerker zich dat. In dat eeuwenoude ambacht ligt nog altijd de onverwoestbare duurzaamheid besloten voor de producten van de Wit. Het vuur opstoken, met krachtige hamerslagen het product vormgeven. Een creatie, bijna een kunstwerk, gesmeed uit gehard staal.

De Wit produceert een breed assortiment gesmede gereedschappen. Van straathamers tot spades, van schoffels tot stootijzers. Gemaakt van kwaliteitsmaterialen en bewerkt door de beste vakmensen. Alles perfect tot in detail. Zelfs het eenvoudigste plantschepje wordt gemaakt met aandacht voor vorm, ergonomie en functionaliteit. Alle gereedschappen worden vervaardigd uit de beste kwaliteit staal uit Zweden: Boron-staal dat ook toegepast wordt door Caterpillar en JCB. Dit staal is de basis voor de hoogwaardige kwaliteit.

Veel De-Wit producten zijn bij ons uit voorraad leverbaar en op aanvraag leveren wij het complete programma. Uiteraard zijn alle de Wit producten bij ons scherp geprijsd. Onder meer bij ons op voorraad: diverse soorten schoffels, grondboren (ook verlengbare), kantenstekers, spitvorken, woelers, cultivators, onkruid-krabbers, straathamers, stootijzers, tegelkloppers, breekijzers, plantschepjes en nog veel meer.

Freund snoeigereedschap

Sinds 1898 is Freund al actief als producent van tuingereedschap. Van dit merk leveren wij bijvoorbeeld de handheggenscharen, waaronder de welbekende uitvoeringen met de rode houten handgrepen. Andere producten in ons assortiment van dit merk zijn diverse snoeischaren, takkenscharen, in hout en aluminium, graskantscharen en meer. De graskantscharen en takkenscharen zijn ook in telescopische uitvoering verkrijgbaar.