VAN ELK TUIN & PARK BV

Persoonlijk advies, service en alle A-merken op een adres!

Welkom

Al jaren kunt u bij ons terecht voor topkwaliteit tuinmachines en gereedschappen en de bijbehorende service en reparatie. Alle topmerken tuinmachines, tuingereedschap, beregeningsmateriaal en persoonlijke beschermingsmiddelen onder een dak. Met merken als Stihl, John Deere, Honda, Sabo, Grin en Lumag slaagt u bij ons altijd! En door de samenwerking met ons bedrijf in Deest (www.benvanelk.nl) kunnen wij u een zeer compleet assortiment aanbieden.

Wanneer u nog vragen heeft: Neem gerust contact met ons op of loop even binnen.

Nieuw in ons assortiment

Gallagher levert het beste materiaal voor elektrische afrasteringen. Een standaard assortiment is bij ons uit voorraad leverbaar. Klik op de onderstaande banner om het gehele assortiment te bekijken en te bestellen!

Laatste nieuws:

Nieuw in ons assortiment: Grin mulchmaaiers

In andere landen worden ze al veer meer gebruikt, maar ook in Nederland is er een toenemende vraag naar mulchmaaiers. Heel begrijpelijk, ze bieden namelijk diverse voordelen boven traditionele maaiers.

Lees meer

Stihl MS500i, de eerste motorzaag met injectie!

In het voorjaar van 2019 is de eerste motorzaag met injectie leverbaar. Met deze Stihl MS 500i breekt er nieuw tijdperk aan !

Lees meer

Viking wordt Stihl

STIHL integreert VIKING en focust vanaf 2019 op één enkel merk: STIHL. Dat betekent concreet dat alles wat groen is in de loop van 2019 oranje wordt.

Lees meer

De nieuwe Stihl MS 462, thuis in alle bossen!

Vanaf nu leverbaar: De nieuwe Stihl MS 462 C-M !

Minder gewicht, meer kracht en intelligentie: de nieuwe STIHL MS 462 C-M kettingzaag is de perfecte machine voor de professionele bosbouw. Met een motorgewicht van maar 6 kg is dit de lichtste kettingzaag in de categorie van 70 cm³ . Bovendien is ze dankzij het verder ontwikkelde motorbeheersysteem M-Tronic en een verbeterd motorconcept zo krachtig dat het van de eerste tot de laatste snede plezierig werken is. Vellen, uitdunnen, kappen – met de MS 462 C-M voert u werkzaamheden in middelzware en zware bosbestanden en veeleisende toepassingen in zowel de landbouw als het tuin- en landschapsbeheer snel en zonder krachtinspanning uit. Deze innovatieve en professionele kettingzaag overtuigde al bij haar presentatie in de aanloop naar de vakbeurs ‘demopark’: de vakjury bekroonde de STIHL MS 462 C-M daar met de zilveren medaille.

Lees meer

Stihl najaarsacties zijn er weer!

Het weer is nog niet echt herfstachtig, maar inmiddels hebben we alweer mooie najaarsaanbiedingen. Opruiming in de tuin wordt zo wel heel voordelig!    

Lees meer