VAN ELK TUIN & PARK BV

Persoonlijk advies, service en alle A-merken op een adres!

Welkom

Al jaren kunt u bij ons terecht voor topkwaliteit tuinmachines en gereedschappen en de bijbehorende service en reparatie. Alle topmerken tuinmachines, tuingereedschap, beregeningsmateriaal en persoonlijke beschermingsmiddelen onder een dak. Met merken als Stihl, John Deere, Honda, Sabo, Grin en Lumag slaagt u bij ons altijd! En door de samenwerking met ons bedrijf in Deest (www.benvanelk.nl) kunnen wij u een zeer compleet assortiment aanbieden.

Wanneer u nog vragen heeft: Neem gerust contact met ons op of loop even binnen.

Nieuw in ons assortiment

Gallagher levert het beste materiaal voor elektrische afrasteringen. Een standaard assortiment is bij ons uit voorraad leverbaar. Klik op de onderstaande banner om het gehele assortiment te bekijken en te bestellen!

Laatste nieuws:

Nu leverbaar: Stihl MSA 220 C-B accuzaag

De eerste accuzaag van Stihl met een 3/8 picco ketting is vanaf nu leverbaar. Deze is onder andere geschikt voor het vellen van (kleinere) bomen en het zagen van haardhout. De bladlengte is naar keuze 35 of 40 cm en standaard wordt deze zaag met een PiccoSuper (PS3) ketting geleverd, een ketting met een haakse beiteltand voor hoge prestaties.

Lees meer

Lumag veegmachines nu extra voordelig!

Opruiming in de tuin? Naast mooie aanbiedingen voor onze Stihl bladblazers zijn nu ook de veegmachines van Lumag extra voordelig! De machines zijn allen voorzien van een aandrijving met meerdere versnellingen voor- en achterwaarts en enkele modellen zelfs met elektrische start!. Werkbreedtes varieren van 60 cm (KM-600) tot 100 cm (KM1000).

Lees meer

Voordeelset combi-motor KMA 130R

Het Combisysteem van Stihl is al jaren populair, bij zowel particulier als professioneler gebruik. Met een enkele krachtige motor kunnen zo goed als alle werkzaamheden in de tuin uitgevoerd worden. Sinds enkele jaren is er ook een accu-combimotor, de Stihl KMA 130R. Deze krachtige machine is nu zeer voordelig aan te schaffen!

Lees meer

Nu leverbaar: de Stihl BR 800 C-E

Hij is er: de Stihl BR800, het nieuwe vlaggenschip bij de ruggedragen bladblazers. Deze nieuwe sterkste bladblazer heeft een groot voordeel, namelijk de zijdelingse start: gemakkelijk starten zonder hem van de rug te halen. Deze machine is zo krachtig dat deze enkel met een rechte blaasmond uitgevoerd wordt.

Lees meer

Cashback-actie Stihl verlengd!

Wegens groot succes is de cashback-actie van Stihl (€ 50,- of € 100,- retour op 2e accu bij aankoop complete set) verlengd tot eind 2019.

Lees meer