VAN ELK TUIN & PARK BV

Persoonlijk advies, service en alle A-merken op een adres!

Voorkom wachten in het voorjaar, breng tijdig uw tuinmachines!

Welkom

Al jaren kunt u bij ons terecht voor topkwaliteit tuinmachines en gereedschappen en de bijbehorende service en reparatie. Alle topmerken tuinmachines, tuingereedschap, beregeningsmateriaal en persoonlijke beschermingsmiddelen onder een dak. Met merken als Stihl, John Deere, Honda, Sabo, Grin en Lumag slaagt u bij ons altijd! En door de samenwerking met ons bedrijf in Deest (www.benvanelk.nl) kunnen wij u een zeer compleet assortiment aanbieden.

Wanneer u nog vragen heeft: Neem gerust contact met ons op of loop even binnen.

Nieuw in ons assortiment

Gallagher levert het beste materiaal voor elektrische afrasteringen. Een standaard assortiment is bij ons uit voorraad leverbaar. Klik op de onderstaande banner om het gehele assortiment te bekijken en te bestellen!

Laatste nieuws:

Voordeelset combi-motor KMA 130R

Het Combisysteem van Stihl is al jaren populair, bij zowel particulier als professioneler gebruik. Met een enkele krachtige motor kunnen zo goed als alle werkzaamheden in de tuin uitgevoerd worden. Sinds enkele jaren is er ook een accu-combimotor, de Stihl KMA 130R. Deze krachtige machine is nu zeer voordelig aan te schaffen!

Lees meer

Nu leverbaar: de Stihl BR 800 C-E

Hij is er: de Stihl BR800, het nieuwe vlaggenschip bij de ruggedragen bladblazers. Deze nieuwe sterkste bladblazer heeft een groot voordeel, namelijk de zijdelingse start: gemakkelijk starten zonder hem van de rug te halen. Deze machine is zo krachtig dat deze enkel met een rechte blaasmond uitgevoerd wordt.

Lees meer

Cashback-actie Stihl verlengd!

Wegens groot succes is de cashback-actie van Stihl (€ 50,- of € 100,- retour op 2e accu bij aankoop complete set) verlengd tot eind 2019.

Lees meer

Nieuw in ons assortiment: Grin mulchmaaiers

In andere landen worden ze al veer meer gebruikt, maar ook in Nederland is er een toenemende vraag naar mulchmaaiers. Heel begrijpelijk, ze bieden namelijk diverse voordelen boven traditionele maaiers.

Lees meer

Stihl MS500i, de eerste motorzaag met injectie!

In het voorjaar van 2019 is de eerste motorzaag met injectie leverbaar. Met deze Stihl MS 500i breekt er nieuw tijdperk aan !

Lees meer