VAN ELK TUIN & PARK BV

Persoonlijk advies, service en alle A-merken op een adres!


LET OP: wij zijn gesloten van 15 t/m 27 augustus.


Welkom

Al jaren kunt u bij ons terecht voor topkwaliteit tuinmachines en gereedschappen en de bijbehorende service en reparatie. Alle topmerken tuinmachines, tuingereedschap, beregeningsmateriaal en persoonlijke beschermingsmiddelen onder een dak. Met merken als Stihl, John Deere, Honda, Sabo, Grin en Lumag slaagt u bij ons altijd! En door de samenwerking met ons bedrijf in Deest (www.benvanelk.nl) kunnen wij u een zeer compleet assortiment aanbieden.

Wanneer u nog vragen heeft: Neem gerust contact met ons op of loop even binnen.

Nieuw in ons assortiment

Gallagher levert het beste materiaal voor elektrische afrasteringen. Een standaard assortiment is bij ons uit voorraad leverbaar. Klik op de onderstaande banner om het gehele assortiment te bekijken en te bestellen!

Laatste nieuws:

Nieuw: de Stihl BGA 200!

Kom hem testen: de nieuwe Stihl BGA200. Flexibel, comfortabel én een enorme blaaskracht, deze nieuwe accublazer STIHL BGA 200, uit het Lithium-ion Pro systeem maakt grote oppervlakken krachtig en efficiënt schoon. Deze machine heeft een adviesverkoopprijs van € 499,- incl. btw en compleet met draagsysteem kost deze € 569,-

Lees meer

Profiteer nu van de voorjaarsaanbiedingen van Stihl!

Ze zijn er weer, de voorjaarsaanbiedingen van Stihl! Grasmaaiers, bosmaaiers, heggenscharen, hogedrukreinigers, bladblazers en nog veel meer machines zijn nu allemaal extra voordelig aan te schaffen. Kwaliteit hoeft dit voorjaar niet duur te zijn!

Lees meer

Het ideale cadeau, de Stihl GTA 26!

Het nieuwe innovatieve, veelzijdige snijgereedschap voor elke tuineigenaar. De Stihl GTA 26 is een multifunctionele accusnoeizaag, voor het snoeien van bomen en struiken, het volume van snoeiafval verkleinen en het zagen van hout voor houtconstructies.

Lees meer

Vanaf nu leverbaar: de Stihl MS 400 C-M

De eerste motorzaag met magnesium zuiger, dat is de nieuwe Stihl MS 400 C-M. Vanzelfsprekend is deze nieuwe machine ook voorzien van M-tronic technologie. Standaard wordt de MS 400 C-M uitgeleverd met een 40 of 45 cm 3/8" geleverd. Adviesprijs van de nieuwe machine is € 1279,- inclusief btw. Bekijk hem hier!

Lees meer

Nu leverbaar: Stihl MSA 220 C-B accuzaag

De eerste accuzaag van Stihl met een 3/8 picco ketting is vanaf nu leverbaar. Deze is onder andere geschikt voor het vellen van (kleinere) bomen en het zagen van haardhout. De bladlengte is naar keuze 35 of 40 cm en standaard wordt deze zaag met een PiccoSuper (PS3) ketting geleverd, een ketting met een haakse beiteltand voor hoge prestaties.

Lees meer