VAN ELK TUIN & PARK BV

Persoonlijk advies, service en alle A-merken op een adres!

Welkom

 

Al vele jaren kunt u bij ons terecht voor topkwaliteit tuinmachines en -gereedschappen. En in onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij natuurlijk ook zorg dragen voor het bijhorende onderhoud, slijpwerk en reparaties. 

 

Bij ons vindt u alle topmerken tuinmachines, tuingereedschap, beregeningsmateriaal en persoonlijke beschermingsmiddelen onder een dak. Met merken als Stihl, John Deere, Honda, Sabo, Grin en Lumag slaagt u bij ons altijd!

 

Door de samenwerking met ons bedrijf in Deest (www.benvanelk.nl) kunnen wij u snel een zeer compleet assortiment aanbieden. 

 

 

Wanneer u nog vragen heeft: Neem gerust contact met ons op of loop even binnen.

 

Interessante video's

Bekijk het Youtube-kanaal van onze collega's in Deest voor interessante videos en nieuwe Stihl-producten.

Laatste nieuws:

Een recente toevoeging aan ons assortiment zijn de Honda accu-maaiers. Momenteel hebben we drie verschillende varianten daarvan. De accu's van deze machines zijn ook te gebruiken in andere Honda accumachines zoals bijvoorbeeld een bladblazer of een heggenschaar.

 

De Honda accumaaiers zijn er op dit moment in twee verschillende varianten met een stalen dek (een 41 cm zonder aandrijving en een 46 cm met aandrijving) en daarnaast is er ook een uitvoering met kunststof dek, voorzien van een variabele aandrijving.

 

Kijk op onze webshop voor meer specificaties. : www.webshop.benvanelk.nl/tuinmachines/honda-accu-machines