VAN ELK TUIN & PARK BV

Persoonlijk advies, service en alle A-merken op een adres!

Welkom

Al jaren kunt u bij ons terecht voor topkwaliteit tuinmachines en gereedschappen en de bijbehorende service en reparatie. Alle topmerken tuinmachines, tuingereedschap, beregeningsmateriaal en persoonlijke beschermingsmiddelen onder een dak. Met merken als Stihl, John Deere, Honda, Sabo, Grin en Lumag slaagt u bij ons altijd! En door de samenwerking met ons bedrijf in Deest (www.benvanelk.nl) kunnen wij u een zeer compleet assortiment aanbieden.

Wanneer u nog vragen heeft: Neem gerust contact met ons op of loop even binnen.

Nieuw in ons assortiment

Gallagher levert het beste materiaal voor elektrische afrasteringen. Een standaard assortiment is bij ons uit voorraad leverbaar. Klik op de onderstaande banner om het gehele assortiment te bekijken en te bestellen!

Laatste nieuws:

Verlengde garantie mogelijk voor alle Stihl machines.Naast de extra garantie van 6 maanden door de productregistratie is het zelfs mogelijk om totaal 12 maanden extra garantie op uw motormachine te krijgen wanneer u werkt met MotoMix® brandstof.  Registreer je STIHL 2-takt benzinemachine binnen de 30 dagen na aankoop en krijg 6 maanden extra garantie bovenop de standaardgarantie. Gebruik voor je 2-takt benzinemachine STIHL MotoMix® brandstof en ontvang zo nog eens 6 maanden extra garantie!

Registreer hier uw machine!