VAN ELK TUIN & PARK BV

Persoonlijk advies, service en alle A-merken op een adres!

Welkom

 

Al vele jaren kunt u bij ons terecht voor topkwaliteit tuinmachines en -gereedschappen. En in onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij natuurlijk ook zorg dragen voor het bijhorende onderhoud, slijpwerk en reparaties. 

 

Bij ons vindt u alle topmerken tuinmachines, tuingereedschap, beregeningsmateriaal en persoonlijke beschermingsmiddelen onder een dak. Met merken als Stihl, John Deere, Honda, Sabo, Grin en Lumag slaagt u bij ons altijd!

 

Door de samenwerking met ons bedrijf in Deest (www.benvanelk.nl) kunnen wij u snel een zeer compleet assortiment aanbieden. 

 

 

Wanneer u nog vragen heeft: Neem gerust contact met ons op of loop even binnen.

 

Interessante video's

Bekijk het Youtube-kanaal van onze collega's in Deest voor interessante videos en nieuwe Stihl-producten.

Laatste nieuws:

Kom hem testen: de nieuwe Stihl BGA200. Flexibel, comfortabel én een enorme blaaskracht, deze nieuwe accublazer STIHL BGA 200, uit het Lithium-ion Pro systeem maakt grote oppervlakken krachtig en efficiënt schoon.

 

Landschapstuiniers, gemeenten en schoonmaakbedrijven hebben robuuste, duurzame machines nodig om bladeren, groenafval of zwerfvuil te verwijderen. Tegelijkertijd vragen zowel gebruikers, bewoners als omwonenden om geluidsarm gereedschap. De nieuwe STIHL BGA 200 accubladblazer voldoet aan al deze eisen. Met een blaaskracht van 21 newton is dit topmodel onder de accubladblazers van STIHL buitengewoon krachtig. Met zijn hoge luchtsnelheid blaast hij zelfs natte bladeren weg. Daarnaast is de BGA 200 flexibel in gebruik dankzij het nieuw ontwikkelde comfortdraagsysteem, in combinatie met een extra handgreep en de gasvergrendeling. Dankzij deze eigenschappen kun je de machine op verschillende manieren gebruiken. Je kunt hem in de hand dragen voor kleine oppervlakken of in het draagsysteem hangen voor langdurige reinigingswerkzaamheden. Het wisselen tussen beide systemen gebeurt in een handomdraai. Deze aanpak is handig en efficiënt. Hij verhoogt het werkcomfort enorm en spaart de krachten van de gebruiker. Dankzij de geluidsarme werking is de BGA 200 ook ideaal voor onbeperkt gebruik in geluidsgevoelige omgevingen. Het is niet nodig om gehoorbescherming te dragen. Het regelen van de gewenste blaaskracht gebeurt in drie niveaus via een keuzeschakelaar. Bovendien is de lengte van de blaaspijp met behulp van een snelverstelsysteem eenvoudig aan te passen aan verschillende bedieningssituaties.

 

Productkenmerken:


Krachtig en geluidsarm
De STIHL BGA 200 heeft een blaaskracht van 21 newton. Dat is 20 procent meer dan de voorheen krachtigste STIHL BGA 100 accubladblazer. Hiermee is hij het nieuwe topmodel van STIHL. Met een maximale luchtsnelheid van 84 m/s en een luchtdebiet van 941 m3/u is hij voor landschapstuiniers en gemeenten de perfecte hulp voor professionele reiniging van grote oppervlakken. Met een geluidsvermogenniveau van 93 dB(A) is deze accubladblazer stil in gebruik en dus ideaal voor geluidsgevoelige omgevingen zoals parken en woonwijken of in de buurt van scholen en ziekenhuizen.

 

Intelligent bedieningsconcept
De gebruiker kan de blaaskracht in drie vermogenstrappen regelen met een ergonomisch geplaatste tuimelschakelaar. Een bijkomende boost-functie levert onmiddellijk de maximale blaaskracht. Daarnaast heeft de BGA 200 een innovatieve blaaspijp, die je met één druk op de knop in lengte kunt verstellen. Zo pas je de blaaspijp aan in een handomdraai.

 

Comfortabel en energiebesparend
De BGA 200 is volledig flexibel in gebruik. Je draagt hem in de hand of opgehangen in het speciaal ontwikkelde, standaard comfortdraagsysteem met een montage aan de zijkant van het lichaam. Het wisselen gaat snel en moeiteloos. Een tweede handgreep voorkomt vermoeidheid, vooral bij lange opdrachten. Ondanks de sterke luchtstroom draait de krachtige BGA 200 niet. Hij is dus niet belastend voor de pols en de bediening is eenvoudig. De gebruiker hoeft geen gehoorbescherming te dragen en kan zo dus de omgevingsgeluiden beter waarnemen.

 

Modulair accusysteem
De BGA 200 haalt zijn energie uit een 36 V lithium-ionaccu van het STIHL PRO accusysteem. Alle accu’s van dit systeem zijn compatibel met de BGA 200. Je kunt ze dragen aan een heupgordel of in een rugzaksysteem (STIHL AP-serie). De ruggedragen accu’s van de STIHL AR-serie met hun hoge energie-inhoud zijn een volledige werkdag inzetbaar. De aansluiting gebeurt eenvoudig met een aansluitkabel via een contactdoos op de blaaseenheid. Het gewicht van de machine vermindert door de accu dicht bij het lichaam aan de gordel of op de rug te dragen om ontspannen te werken