VAN ELK TUIN & PARK BV

Persoonlijk advies, service en alle A-merken op een adres!

Welkom

 

Al vele jaren kunt u bij ons terecht voor topkwaliteit tuinmachines en -gereedschappen. En in onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij natuurlijk ook zorg dragen voor het bijhorende onderhoud, slijpwerk en reparaties. 

 

Bij ons vindt u alle topmerken tuinmachines, tuingereedschap, beregeningsmateriaal en persoonlijke beschermingsmiddelen onder een dak. Met merken als Stihl, John Deere, Honda, Sabo, Grin en Lumag slaagt u bij ons altijd!

 

Door de samenwerking met ons bedrijf in Deest (www.benvanelk.nl) kunnen wij u snel een zeer compleet assortiment aanbieden. 

 

 

Wanneer u nog vragen heeft: Neem gerust contact met ons op of loop even binnen.

 

Interessante video's

Bekijk het Youtube-kanaal van onze collega's in Deest voor interessante videos en nieuwe Stihl-producten.

Laatste nieuws:

Nieuw: de Stihl FSA 200 accubosmaaier, de krachtigste bosmaaier op accu uit het Stihl Pro-systeem (AP).

 

Deze nieuwe accubosmaaier is bijzonder geschikt voor professionals die werkzaam zijn in het tuin- en landschapsonderhoud of gemeentediensten. Met deze krachtige machine kan er eenvoudig en efficiënt gemaaid worden, zelfs in geluidsgevoelige omgevingen. 

 

De maaicirkel tot 450 mm,  de krachtige EC-motor,  en het in drie stappen instelbare toerental vergemakkelijken het groenonderhoud. Het STIHL antivibratiesysteem vermindert de overdracht van trillingen op de STIHL FSA 200, en beschermt zo je spieren en gewrichten.

De luchtfilter in de robuuste behuizing koelt de motor constant om een optimale temperatuur te behouden, en garandeert zo een lange levensduur van de machine. De bosmaaier is standaard uitgerust met de maaikop STIHL AutoCut C 26-2. Naast de metalen snijgereedschappen, zoals het STIHL grassnijblad met 2 snijkanten, kan je ook diverse maaikoppen gebruiken, zoals de STIHL PolyCut 28-2.

 

De aanbevolen accu voor deze machine is de AP500S, daarmee kan tussen de 20 en 70 minuten gemaaid worden, afhankelijk van de omstandigheden, het gemonteerde snijgarnituur en het ingestelde toerental.

 

Bekijk deze machine in onze webshop voor alle gegevens!