VAN ELK TUIN & PARK BV

Persoonlijk advies, service en alle A-merken op een adres!

Welkom

Al jaren kunt u bij ons terecht voor topkwaliteit tuinmachines en gereedschappen en de bijbehorende service en reparatie. Alle topmerken tuinmachines, tuingereedschap, beregeningsmateriaal en persoonlijke beschermingsmiddelen onder een dak. Met merken als Stihl, John Deere, Honda, Sabo, Grin en Lumag slaagt u bij ons altijd! En door de samenwerking met ons bedrijf in Deest (www.benvanelk.nl) kunnen wij u een zeer compleet assortiment aanbieden.

Wanneer u nog vragen heeft: Neem gerust contact met ons op of loop even binnen.

Nieuw in ons assortiment

Gallagher levert het beste materiaal voor elektrische afrasteringen. Een standaard assortiment is bij ons uit voorraad leverbaar. Klik op de onderstaande banner om het gehele assortiment te bekijken en te bestellen!

Laatste nieuws:

Het nieuwe Stihl 135 accuplatform

Dit nieuwe platform zal gaan bestaan uit diverse bosmaaiers, een heggensnoeier, een stokheggenschaar en een combimotor.

De belangrijkste kenmerken zijn:

  • AP accuhouder in de behuizing (geen kabel nodig!)
  • Krachtige EC Motor, hoog vermogen beschikbaar.
  • Toerental instelbaar op drie niveaus, met led-display
  • Verschillende geluidsmaatregelen om de geluidskwaliteit te verbeteren
  • Klaar voor STIHL Smart Connector 2 A
  • Luchtfilter met metalen rooster – voor een lange levensduur, optimale motorkoeling, eenvoudige reiniging

De bosmaaiers, de Stihl FSA 135 hebben daarnaast nog automatische aanpassing van het toerental (bij stap 3) afhankelijk van het gebruikte snijgereedschap voor het meest energiezuinige werk en lange werkintervallen per acculading. Deze nieuwe bosmaaiers hebben een laag gewicht en zijn goed gebalanceerd. Het dragen van gehoorbescherming is bij de meeste uitvoeringen niet nodig en omdat het profesisonele machines betreft, heeft Stihl werken in de regen mogelijk gemaakt.

Naast de bosmaaiers komt er ook een heggensnoeier, de Stihl HLA 135. Deze machine is in aandrijflijn gelijk aan de huidige motorheggensnoeiers HL92 en HL 94, en de verwachting is dat deze de bestaande motorvarianten op termijn volledig gaan vervangen. Uiteindelijk gaat dit ook gelden voor de Stihl HTA 135 hoogsnoeier / stokkettingzaag die later dit jaar verwacht wordt