VAN ELK TUIN & PARK BV

Persoonlijk advies, service en alle A-merken op een adres!

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven kunt u zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan geregeld (niet vaker dan 6 x per jaar) een mail met nieuwtjes, handige tips en leuke aanbiedingen!

Het ideale cadeau, de Stihl GTA 26!

Nog op zoek naar een leuk kerstcadeau?

De nieuwe GTA 26 accusnoeizaag van STIHL biedt hoge zaagprestaties en een zuiver zaagbeeld. Deze eigenschappen maken de innovatieve machine niet alleen geschikt voor het effectief snoeien van bomen en struiken, maar ook voor precieze houtbewerking, gaande van hekwerk tot en met de bouw van boomhutten. De machine is zeer eenvoudig en comfortabel te bedienen. Dankzij de zaagbladlengte van tien centimeter en een kettingsnelheid van 8 m/s biedt hij een hoog zaagvermogen, waarmee de machine takken, twijgen, houten balken en rondhout op lengte kan zagen, ook bij grotere diameters. De hoogwaardige STIHL ¼"-PM3-zaagketting kan alle klussen aan. Het vervangen van de zaagketting gebeurt volledig zonder gereedschap, dankzij het kettingtandwieldeksel met vleugelmoer. De GTA 26 heeft een wisselaccu van 10,8 V. Met één enkele lading van deze accu AS 2 kan hij tot 80 takken met een diameter van 4 cm verwerken. Dankzij het asymmetrische ontwerp van de machine heeft de gebruiker altijd direct zicht op het zaagblad. De flexibele beschermkap, die meer dan 90 graden draaibaar is, biedt extra veiligheid.

De machine maakt deel uit van het nieuwe STIHL AS accusysteem voor het onderhoud van privétuinen en -percelen. Naast de accusnoeizaag omvat dit systeem ook de nieuwe accugras- en buxusschaar HSA 26 en zal het nog verder worden uitgebreid. De GTA 26 wordt geleverd met een handige draagtas. Deze tas is ideaal voor het veilig opbergen en vervoeren van de GTA 26, inclusief accessoires.

Kom snel langs in de showroom om nog voor de Kerst dit mooie cadeau in huis te hebben!