VAN ELK TUIN & PARK BV

Persoonlijk advies, service en alle A-merken op een adres!

Welkom

 

Al vele jaren kunt u bij ons terecht voor topkwaliteit tuinmachines en -gereedschappen. En in onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij natuurlijk ook zorg dragen voor het bijhorende onderhoud, slijpwerk en reparaties. 

 

Bij ons vindt u alle topmerken tuinmachines, tuingereedschap, beregeningsmateriaal en persoonlijke beschermingsmiddelen onder een dak. Met merken als Stihl, John Deere, Honda, Sabo, Grin en Lumag slaagt u bij ons altijd!

 

Door de samenwerking met ons bedrijf in Deest (www.benvanelk.nl) kunnen wij u snel een zeer compleet assortiment aanbieden. 

 

 

Wanneer u nog vragen heeft: Neem gerust contact met ons op of loop even binnen.

 

Interessante video's

Bekijk het Youtube-kanaal van onze collega's in Deest voor interessante videos en nieuwe Stihl-producten.

Laatste nieuws:

Koop nu zeer voordelig een tweede accu bij uw Stihl accumachine! Bij aankoop van een tweede accu bovenop de aankoop van een complete set (accumachine inclusief accu en lader) krijgt u in de actieperiode tot € 60,- retour op uw bankrekening. 

 

Ontvang een cashback van € 20 bij aankoop van een 2de AS accu, € 40 bij aankoop van een 2de AK accu of € 60 bij aankoop van een 2de AP accu.

 

Bij aankoop van accu's uit 2 verschillende accusystemen geldt de cashback op de goedkoopste accu, en er zijn maximaal 4 cashbackacties per persoon. mogelijk. Deze actie is geldig van 01/09/2023 tot en met 31/12/2023.

 

Voor meer informatie en het aanvragen kijkt u op deze site: www.cashback-stihl.eu